Povestile fericite nu incep cu “a fost odata ca niciodata”. Ele incep cu un vis si continua cu motivatie.

 

O poveste de succes se construiește pentru cineva.

Așa am făcut noi : Alin și Diana – oameni cu speranțe, construind pentru Eric – personajul principal al poveștii noastre.

Fiecare părinte vrea ce e mai bun pentru copilul său, așa că am părăsit corporația în care lucram și ne-am ascultat instinctul. Știam că doar noi putem face ce e mai bine pentru copilul nostru. Așa că ne-am apucat și i-am construit cel mai bun pat.

Înțelegând nevoia părinților de a avea ce e mai bun pentru copii, am hotărât să ne dezvoltăm și să creăm „ce e mai bun” pentru fiecare dintre voi!

Așa a apărut „Patuțul lui Eric”.

Suntem ghidați de principiile Montessori și punem accent pe cât de important este să ajutăm copilul să fie independent. Primul pas spre independență – atât emoțională cât și funcțională – este un mediu sigur și o cameră cu obiecte de mobilier potrivite.

Dominați de o lume în care totul se automatizează, am înțeles câtă nevoie au copiii să simtă!

Așa că fiecare piesă de mobilier este handmade, lucrată atent, vopsită manual și șlefuită cu grijă.

Totul se construiește cu oameni, pentru că doar oamenii pot însufleți o bucată de lemn!

Acesta este și motivul pentru care fiecare detaliu al unei comenzi este gândit împreună cu voi – personalizăm în funcție de preferințe și facem tot posibilul ca ideea voastră să se materializeze.

Împreună putem crea mai mult decât mobilă! Putem crea zâmbete, țipete de entuziasm, sărituri de bucurie și multumiri!

Povestea noastră continuă să adune personaje.

Va multumim tuturor care alegeți să faceți parte din ea!

Afaceri de la zero. Alin şi Diana Mindu au pornit de la Pătuţul lui Eric şi produc mobilier pentru camerele copiilor de 60.000 de euro anual

28.04.2020, 00:07 Autor: Georgiana Mihalache
♦ Părinţii se gândesc cum să mute copilul în propria lui cameră sau pat. Paturile noastre asta fac prin faptul că atrag copilul, părinţilor le e uşor să îl decoreze.