Contactează-ne

Mediul în care trăim ne influențează calitatea vieții. Transformă haosul în armonie prin design, organizare, decluttering și funcționaliate.

contact@patutulluieric.ro
+40741 460 795

  Patutul a iesit exact cum ne-am dorit, materialele folosite sunt de calitate inalta iar colaborarea a fost extraordinara. Totul a fost perfect si livrarea fara intarzieri. Multumim si sa o tineti tot asa! Noi vom continua sa va recomandam cu drag.

  Lidia Draghici

  Recomand cu drag! Piticul nostru este foarte incantat de el (3 ani), asa am reusit si transferul dormit singur in camera lui. Calitatea lemnului este suprem, montaj rapid si prompt. Suntem norocosi ca existati. Succes in ceea ce faceti!🙈🥇

  Cristina Lupu

  Recomand cu drag Patutul lui Eric! Materiale de foarte buna calitate, rapiditate, comunicare excelenta si puff..2 paturi etajate de poveste! Copiii sunt super fericiti, si noi alaturi de ei! 🙂😇🌈 Va multumim!🤗❤️

  Teodora Hermeniuc

  Copiii sunt incantati de patuturile lor, iar noi parintii suntem multumiti de calitatea produsului si de colaborarea cu echipa Patutul lui Eric, care ne-a indrumat de la idee la implementare cu rabdare si profesionalism. Multumim!

  Anca Dumitru